ΒΓΑΛΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ 18-55 ΦΑΚΟ ΣΟΥ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τον kit φακό 18-55 που ήρθε μαζί με την φωτογραφική σου μηχανή καθώς και τις δυνατότητες που σου δίνει!

 

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πως ο kit φακός 18-55 δεν είναι καλός φακός και δεν μπορεί να βγάλει “καλές” φωτογραφίες.

Σήμερα λοιπόν έχω μια ιδέα: τι θα έλεγες να τους διαψεύσουμε όλους αυτούς και να τους δείξουμε πως μπορείς και εσύ αλλά και όλοι να βγάλουν πανέμορφες φωτογραφίες με έναν 18-55 kit φακό;

Αν ακούγεται καλό τότε δες το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας. Θα αποδείξουμε πως ΜΠΟΡΕΙ ο 18-55 φακός να βγάλει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ φωτογραφίες, ενώ ταυτόχρονα να μάθεις νέες τεχνικές και ιδέες για να μπορέσεις από αύριο να τις αξιοποιήσεις, τόσο σε τεχνικό όσο και σε εικαστικό επίπεδο.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε τι μπορεί να κάνει ο ΚΙΤ 18-55 φακός σου!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Ο νέος φωτογραφικός οδηγός σε ψηφιακή μορφή EBOOK φέρνει συμβουλές, ιστορίες και τεχνικές για να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου, με EARLY BIRD TIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

Ο συγκεκριμένος οδηγός απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους φωτογράφους μιας και περιέχει για κάθε παράδειγμα όλες τις τεχνικές πληροφορίες και ρυθμίσεις, καθώς και την εικαστική σκέψη πίσω απο κάθε φωτογραφία.

Μέσα σε 70+ σελίδες θα βρείς παραδείγματα, ρυθμίσεις, οδηγό αγοράς φακών, συμβουλες και ιστορίες που θα σε βοηθήσουν στο να ξεκινήσεις γρήγορα και με επιτυχία την φωτογραφία δρόμου, με τον εξοπλισμό που έχεις.

Απόκτησε τον ΝΕΟ φωτογραφικό οδηγό κάνοντας κλικ εδώ η στο κουμπι απο κάτω

 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

  Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για μια τεχνική που θα σου επιτρέψει να βγάζεις εξαιρετικά δυναμικά πορτραίτα που θα ξεχωρίζουν!   Οι φωτογραφίες πορτραίτου…

Σχόλια