ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ WHITE BALANCE ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΩΝΟ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική με το White Balance που μπορείς να εφαρμόσεις κατα την λήψη ή την επεξεργασία και θα σε κάνει να πεις “Μα καλά! Πως και ΔΕΝ το ήξερα αυτό μέχρι τώρα;”

 

Το λοιπόν. Όλοι ξέρουμε πως το White Balance σαν ρύθμιση είναι χρήσιμο στο να βοηθήσει την μηχανή να αποδώσει τα χρώματα σωστά. Έτσι δεν είναι;

Αλλά εσύ δεν είσαι ακόμα ένας / μία φωτογράφος! Είσαι στον εσωτερικό κύκλο της CraftiusPRO και αυτό σημαίνει πως μπορείς να αξιοποιήσεις το White Balance με πιο δημιουργικό τρόπο ώστε να βγάζεις εκπληκτικές φωτογραφίες που ξεχωρίζουν.

Από την άλλη αν δεν ξέρεις, no problem, έχω τη λύση.

Απλά δες το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας στο οποίο θα σου δείξω πως να χρησιμοποιείς το White Balance όταν φωτογραφίζεις αλλά και όταν κάνεις επεξεργασία φωτογραφιών για να δημιουργήσεις λήψεις που κλέβουν τις εντυπώσεις!

Lets GO!

 
 

Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Μπες στην VIP λίστα αναμονής για τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις!

 

Ο 2ος οδηγός μας έρχεται τον Μαϊο!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

  • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
  • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
  • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
  • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
  • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 500 αντίτυπα θα είναι διαθέσιμα!

Μπες στην λίστα αναμονής κάνοντας κλικ εδώ για να τον αποκτήσεις με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

1 ΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Φωτογραφία εξωφύλλου: Δήμος Μαυράκης   Στο σημερινό δωρεάν μάθημα  φωτογραφίας σας έχω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βίντεο 1+ ώρας γεμάτο με πρακτικές συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες  …

Σχόλια