ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΚΑΔΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δουμε αν βγάζεις τα 3 αυτά κάδρα και τι χάνεις αν δεν το κάνεις!

 

Πρόσεξε τώρα τι γίνεται. Βρίσκεις ένα ενδιαφέρον θέμα, το βγάζεις μια αξιόλογη φωτογραφία και φεύγεις γιατί λες ότι πήρες την λήψη που ήθελες άρα ώρα να πας παρακάτω.

Σωστά; Όχι. ΛΑΘΟΣ!

Μα γιατί θα μου πεις; Γιατί είναι κανόνας πως αν σε ένα σημείο βγάλεις μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία υπάρχουν τουλάχιστο άλλες 3 αξιόλογες λήψεις που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

Πως όμως μπορείς να βρείς αυτές τις 3 ( ή και περισσότερες ) επιπλέον φωτογραφικές ευκαιρίες και να τις αποτυπώσεις;

Θα σου πω. Για ακόμα μια φορά θα σε βοηθήσω και θα σου πω την δική μου φόρμουλα, και τρόπο σκέψης που με βοηθάει στο να βρω πολύ γρήγορα τις επιπλέον φωτογραφίες που “κρύβονται” σε μια ενδιαφέρουσα τοποθεσία ή θέμα.

Έτσι λοιπόν στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα αποκαλύψω τι ακριβώς κάνω κάθε φορά που βρίσκω ένα ενδιαφέρον θέμα, αλλά και γιατί κάνω κάθε επιλογή που με βοηθάει στο να βγάζω περισσότερες καλύτερες φωτογραφίες.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και “κλέψε” την φόρμουλα μου!

 
 

 

Α και που είσαι: Σύντομα θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες για το ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ με φωτογραφικές συμβουλές 176 σελίδων που θα λύσει κάθε φωτογραφικό σου πρόβλημα και θα σου επιτρέψει να εκμεταλευτείς στο έπακρο τον φωτογραφικό εξοπλισμό που έχεις στα χέρια σου.

Μπες στην VIP λίστα αναμονής για να τον αποκτήσεις με έκπτωση, νωρίτερα από όλους και με μια παροχή που δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα!

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια