ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 3 ΛΗΨΕΙΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Ξέρεις ποιες είναι οι 3 λήψεις πορτραίτων που πρέπει να βγάζεις πάντοτε σε ένα session; Αν όχι δες το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας για να μάθεις.

 

Οι φωτογραφίες πορτραίτου αποτελούν μια μεγάλη αγάπη μου. Ένας από τους λόγους είναι πως έχουμε εκατοντάδες επιλογές καδραρίσματος και ποζαρίσματος σε κάθε session.

Αυτό όμως μπορεί να αποτελέσει παγίδα για μερικούς φωτογράφους: οι πολλές επιλογές εγείρουν αναπάντεχα το εξής ερώτημα: από που ξεκινώ και πως κάνω την σωστή επιλογή κάδρου και πόζας;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σε βοηθήσω δείχνοντας σου τις 3 πόζες / κάδρα που πρέπει οπωσδήποτε να βγάζεις σε κάθε session πορτραίτου για να έχεις μερικές «σίγουρες» κα και αξιόλογες λήψεις, ότι και αν συμβεί.

Μάθε λεπτομέρειες στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας.

Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις ακόμα περισσότερες πρακτικές συμβουλές που θα αναβαθμίσουν τα πορτραίτα σου τότε δες το μάθημα ποζαρίσματος της Ακαδημίας μας που θα σου μάθει πως να ποζάρεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ.

Επιπλέον μην χάσεις τις κάρτες ποζαρίσματος!

50 πόζες σε μορφή καρτών που θα σου παρέχουν άπειρή έμπνευση για το πως να ποζάρεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα, εύκολα και γρήγορα, με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Πρόλαβε ένα από τα τελευταία πακέτα κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια