ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για μερικά τραγικά λάθη που μπορεί να καταστρέψουν φωτογραφίσεις πορτραίτων, ξανά και ξανά! 

 Αχ, πορτραίτα! 

 Λατρεμένο είδος φωτογράφισης ειδικά αυτά σε εξωτερικό χώρο για εμένα ( δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα έβρισκα τα πορτραίτα σε studio λίγο …. Ξενέρωτα; #pestenamefate )  

 Φυσικά σε μια φωτογράφιση πορτραίτου πολλά είναι αυτά που μπορούν να πάνε στραβά και να μας καταστρέψουν την φωτογράφιση. Και μια  χάλια φωτογράφιση πορτραίτου δεν είναι σαν μια χάλια φωτογράφιση τοπίου πχ ( στην φωτογράφιση τοπίου η αποτυχία είναι γνωστή μόνο σε εσάς, ενώ μια αποτυχημένη φωτογράφιση πορτραίτου αποτελεί θέμα συζήτησης 😉 ) 

 Για αυτό τον λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για 5 τραγικά λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος / κάποια όταν φωτογραφίζει πορτραίτα, τι προβλήματα μπορούν να σου προκαλέσουν αλλά και πώς να τα αποφύγεις. 

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και εξασφάλισε problem free sessions πορτραίτου, που θα σου δώσουν την ελευθερία να δημιουργήσεις χωρίς άγχος! 

 Καλή εκμάθηση! 

 Stratos A. 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

1 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ"

  1. Πολύ καλό το background, δεν αποσπάει την προσοχή του ακροατή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X