ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 6 ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα θα μιλήσω για 6 είδη φωτογραφίας που οφείλεις να βγάλεις το φθινόπωρο!

 

Το φθινόπωρο πλησιάζει γρήγορα και είναι μια από τις πλέον αγαπημένες εποχές για φωτογραφία.

Υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρα θέματα που μπορείς να βγάλεις αλλά και τεχνικές που μπορείς να αξιοποιήσεις ώστε να βγάλεις εντυπωσιακές λήψεις με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις.

Από που όμως πρέπει να ξεκινήσεις;

Την απάντηση θα την βρεις στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας όπου θα σου δώσω 6 ιδέες για πανέμορφές φωτογραφίες φθινοπώρου.

Enjoy!
Θέλεις περισσότερα;

Στο τέλος Σεπτεμβρίου θα κάνουμε το πρώτο μεγάλο Online σεμινάριο φωτογραφίας με θέμα «Τεχνικές φωτογράφισης εξοπλισμός και ιδέες για καταπληκτικές φθινοπωρινές φωτογραφίες».

Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά από τον υπολογιστή τους το σεμινάριο, να μάθουν νέες τεχνικές αλλά και να συνομιλήσουν μαζί μου, ώστε να λύσω κάθε απορία.

Επιπλέον θα πάρουν απεριόριστη πρόσβαση στο replay του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Αν θέλεις να συμμετέχεις μπες σήμερα στην λίστα αναμονής για να προλάβεις να εξασφαλίσεις την θέση σου σε προνομιακή τιμή Early Bird!

Απλά καταχώρισε το email σου στην φόρμα που θα βρεις από κάτω για να μπεις στην λίστα αναμονής και να λάβεις αναλυτικές πληροφορίες σύντομα!

Υ.γ Αν είσαι μέλος και κάτοχος της ετήσιας συνδρομής GOLD μπορείς να το παρακολουθήσεις ΔΩΡΕΑΝ όπως όλα τα μέλη μας με ενεργή συνδρομη!

 

[ipt_fsqm_form id=”53″]

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ: ΣΩΣΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα μιλήσω για τις ρυθμίσεις που πρέπει να ξέρεις και να εφαρμόσεις ώστε να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες πορτραίτου.   Το…

Σχόλια