ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δώσω 3 πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στο να βρεις ιδέες και έμπνευση όταν δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις.

 

Όλοι το έχουμε πάθει. Εγώ το παθαίνω κάθε καλοκαίρι. Λίγο η κούραση του χειμώνα που βγαίνει αυτή την περίοδο λίγο η έντονη ζέστη, λίγο η … βαρεμάρα! Πάντα αυτή την περίοδο χάνω την όρεξη μου για φωτογραφία και κάνω ημέρες ίσως και εβδομάδες να πιάσω την φωτογραφική μου μηχανή στα χέρια μου.

Αν και εσύ έχεις χάσει την όρεξη σου για φωτογραφία ή απλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις τότε το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας είναι για εσένα!

Στο σημερινό βίντεο θα σου δώσω 3 ιδέες ( και μια bonus για εσένα που θα μείνεις μέχρι το τέλος του βίντεο ) που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το φωτογραφικό τέλμα και θα σε κάνουν να ερωτευθείς ξανά την τέχνη φωτογραφία!

Enjoy!

 

Βρες την φωτογραφική μας κοινότητα και μπες στην λίστα αναμονής κάνοντας κλικ εδώ.

Δες την Presettools και τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα τότε θα λατρέψεις την καλοκαιρινή μας προσφορά που δίνει απεριόριστη πρόσβαση για ένα χρόνο σε:

  • ΟΛΑ τα υπάρχοντα και μελλοντικά μαθήματα της Ακαδημίας
  • ΟΛΑ τα Live σεμινάρια φωτογραφίας που κάνουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας
  • ΟΛΑ τα μαθήματα της σειράς How I Shot It ( υπάρχοντα και μελλοντικά )

Εξασφάλισε την απεριόριστη φωτογραφική σου εκπαίδευση για 1 χρόνο σε τιμή προσφοράς από 150,00 μόνο με 95,00

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια