ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα θα μιλήσω για ίσως την πιο έξυπνη αγορά εξοπλισμού που έκανα και με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλές δημιουργικές περιπέτειες.

Πάντα ψάχνω τρόπους να κάνω την φωτογραφική μου ζωή πιο εύκολη και παραγωγική. Θέλω να γλιτώνω κόπο και χρόνο όπου είναι δυνατό, χωρίς να κάνω εκπτώσεις στην ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Σχετικά πρόσφατα λοιπόν αποφάσισα να αποκτήσω ένα ring light. Για να είμαι ειλικρινής το έκανα με μισή καρδιά μίας και το συγκεκριμένο φως στο μυαλό μου ήταν για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις.

Τελικά έκανα λάθος! Αυτό το φως αποδείχθηκε ο ελβετικός σουγιάς φωτισμού ( τουλάχιστο για αυτά που κάνω εγώ ) και με έκανε να ξεχάσω μεγάλα φώτα, περίπλοκες διαδικασίες σεταρίσματος και χρονοβόρες διαδικασίες.

Αν θέλεις να μάθεις τι μπορεί να προσφέρει ένα ring light, τι δημιουργικές  δυνατότητες μπορεί να ξεκλειδώσει καθώς και το πόσες διαφορετικές χρήσεις έχει για φωτογράφους και βιντεογράφους τότε δες οπωσδήποτε το νέο μας βίντεο.
 

Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα τότε θα λατρέψεις την καλοκαιρινή μας προσφορά που δίνει απεριόριστη πρόσβαση για ένα χρόνο σε:

  • ΟΛΑ τα υπάρχοντα και μελλοντικά μαθήματα της Ακαδημίας
  • ΟΛΑ τα Live σεμινάρια φωτογραφίας που κάνουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας
  • ΟΛΑ τα μαθήματα της σειράς How I Shot It ( υπάρχοντα και μελλοντικά

 

Εξασφάλισε την απεριόριστη φωτογραφική σου εκπαίδευση για 1 χρόνο σε τιμή προσφοράς από 150,00 μόνο με 95,00.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ.

Η αγορά του ringlight έγινε από

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια