ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου μιλήσω για τα μεγάλα λάθη που πιθανότατα κάνεις στα πορτραίτα σου, πως τα καταστρέφεις αλλά και τί να κάνεις για να μην έχεις πλέον άλλα προβλήματα.

Τα πορτραίτα όπως όλοι γνωρίζετε είναι το αγαπημένο μου θέμα φωτογράφισης. Πολλές φορές έπιανα τον εαυτό μου να κάνει μερικά μεγάλα λάθη που δεν αντιλαμβανόμουν κατά την διάρκεια της φωτογράφισης αλλά τα έβλεπα όταν ήταν πλέον αργά: στον υπολογιστή μου.

Για να μην την πάθεις και εσύ, σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας δείχνω αυτά τα τραγικά λάθη, τα προβλήματα που προκαλούν αλλά και τις λύσεις ώστε να μην πάθεις ότι είχα πάθει εγώ στο παρελθόν.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και γλύτωσε από μεγάλους και πολλούς φωτογραφικούς μπελάδες!

Enjoy!
 

Δες το μάθημα φωτογρφίας που αναφέρει ο Στράτος στο βίντεο με τίτλο: Μάθε πως να χρησιμοποιείς το χρώμα για να δημιουργείς εντυπωσιακές φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδω.

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για την φωτογραφία πορτραίτου τότε πρέπει να δεις την συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας μας.

Με μία πληρωμή παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας, στα Live σεμινάρια που κάνουμε κάθε μήνα διαδικτυακά αλλά και σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια