ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Το ήξερες πως μπορείς να κάνεις τα πορτραίτα σου καλύτερα κάνοντας μια και μόνο κίνηση; Αν όχι μάθε ποια είναι αυτή στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και αναβάθμισε το εικαστικό αποτέλεσμα κάθε λήψης πορτραίτου.

Λατρεύω την φωτογραφία πορτραίτου. Από τις πρώτες μου φωτογραφικές ημέρες φωτογράφιζα ανθρώπους. Οι λήψεις όμως πολλές φορές δεν με ικανοποιούσαν.

Ενώ το φως, η πόζα και η έκφραση ήταν μία χαρά πάντα ένιωθα πως κάτι έλειπε από την λήψη.

Μέχρι που κάποια στιγμή κατάλαβα το τί!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου αποκαλύψω τι έμαθα, καθώς και πως με μια κίνηση αναβάθμισα το εικαστικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες πορτραίτων μου.

Παρακολούθησε το. You will thank me later.
Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις ακόμα περισσότερες πρακτικές συμβουλές που θα αναβαθμίσουν τα πορτραίτα σου τότε δες το μάθημα ποζαρίσματος της Ακαδημίας μας που θα σου μάθει πως να ποζάρεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ.

Επιπλέον μην χάσεις τις κάρτες ποζαρίσματος!

50 πόζες σε μορφή καρτών που θα σου παρέχουν άπειρή έμπνευση για το πως να ποζάρεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα, εύκολα και γρήγορα, με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Πρόλαβε ένα από τα τελευταία πακέτα κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια