ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Τελικά αξίζει τον κόπο να αγοράσουμε μεταχειρισμένο εξοπλισμό; Τι παγίδες κρύβει κάτι τέτοιο και πως να τις αποφύγουμε; Απαντήσεις στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας.

Πολλές φορές μας ρωτάτε για το αν αξίζει να αγοράσετε μεταχειρισμένο φωτογραφικό εξοπλισμό. Ο λόγος; Μειωμένο κόστος αγοράς.

Αν και ακούγεται σαν καλή ιδέα ( και μερικές φορές είναι ), υπάρχουν περιπτώσεις που η αγορά μεταχειρισμένου φωτογραφικού εξοπλισμού μπορεί να αποβεί καταστροφική.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για το ζήτημα του μεταχειρισμένου φωτογραφικού εξοπλισμού, καθώς και για το τι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αποφύγετε , για να μην ….κλαίτε τα χρήματα σας με μαύρο δάκρυ.
Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για το Photoshop και την φωνογραφική σου μηχανή τότε πρέπει να δεις την συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας μας.

Με μία πληρωμή παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας, στα Live σεμινάρια που κάνουμε κάθε μήνα διαδικτυακά αλλά και σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ 

Αν θέλεις να δείς τα Lightroom Presets κάνε κλικ εδώ

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια