ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΟΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Ποια λάθος άποψη / «συμβουλή» έχεις ακούσει για το φως και νομίζεις πως είναι σωστή; Ποια συμβουλές σε κάνει να χάνεις εκατοντάδες φωτογραφικές ευκαιρίες; Μάθε στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας.

Όλοι έχουμε ακούσει το εξής: το μαλακό φως είναι το καλύτερο, το σκληρό είναι χάλια.

Ξέρετε ποιοι το λένε αυτό; Όσοι δεν γνωρίζουν πως να αξιοποιούν σωστά το φως για να δημιουργούν φωτογραφίες που ξεχωρίζουν.

Το λεγόμενο σκληρό φως μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό φωτογραφικό εργαλείο και να δώσει έντονα, κινηματογραφικά και πολύχρωμα αποτελέσματα.

Και θα το αποδείξω στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας. Παρακολούθησε το. You will thank me later.
Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για το Photoshop και την φωνογραφική σου μηχανή τότε πρέπει να δεις την συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας μας.

Με μία πληρωμή παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας, στα Live σεμινάρια που κάνουμε κάθε μήνα διαδικτυακά αλλά και σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ

Δες το μάθημα φωτογραφίας που αναφέρει ο Στράτος στο βίντεο που είναι σε προσφορά : Δημιουργική φωτογραφία με σιλουέτες κάνοντας  κλικ εδω.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια