ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΟΙΟΝ ΦΑΚΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Υπάρχει ένας φακός που λατρεύουν όλοι οι φωτογράφοι και είναι ο Ελβετικός σουγιάς της φωτογραφίας που μπορεί να δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση και σενάριο. Ποιος είναι αυτός; ΘΑ μάθεις στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας.

Πολλές φορές με ρωτάτε τι φακό να αγοράσετε για φωτογραφία δρόμου, πορτραίτων, τοπίου, ταξίδια κλπ.

Και σχεδόν τις περισσότερες φορές η απάντηση μου είναι η ίδια: προτείνω των Ελβετικό σουγιά  της φωτογραφίας! Έναν φακό που έχει αντέξει το τεστ του χρόνου και για δεκαετίες λατρεύουν οι φωτογράφοι.

Ποιος είναι αυτός ο φακός; Δες το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας για να μάθεις!

Παρακολούθησε το. You will thank me later.
Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις ακόμα περισσότερες πρακτικές συμβουλές γύρω από τους φακούς τότε δες το μάθημα της Ακαδημίας «Φακοί: Ο Απόλυτος Οδηγός» όπου θα μάθεις τα πάντα για τους φακούς και τις χρήσεις τους, καθώς και το πώς να κάνεις την σωστή επιλογή φακού κάθε φορά για εκπληκτικές φωτογραφίες.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ.

 Επιπλέον μην χάσεις τα τελευταία πακέτα με κάρτες ποζαρίσματος!

50 πόζες σε μορφή καρτών που θα σου παρέχουν άπειρή έμπνευση για το πως να ποζάρεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα, εύκολα και γρήγορα, με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Πρόλαβε ένα από τα τελευταία πακέτα κάνοντας κλικ εδώ.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις το δωρεάν μάθημα: Τι είναι το crop factor και πως επηρεάζει τους φακούς σου.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια