ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ : ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πότε να χρησιμοποιείς γρήγορες ταχύτητες καθώς και τί μπορείς να πετύχεις με αυτές!

Η προτεραιότητα ταχύτητας αποτελεί ένα από τα πιο δημιουργικά προγράμματα της φωτογραφικής σου μηχανής. Μπορεί να παγώσει τον χρόνο και να σου δώσει εξαιρετικές φωτογραφίες και εικόνες που είναι αόρατες στο ανθρώπινο μάτι! Αλλά δυστυχώς λίγοι εστιάζουν την προσοχή τους σε αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα φωτογράφισης,

Για αυτό σήμερα θα μιλήσω για την προτεραιότητα ταχύτητας και θα σου δείξω τι μπορείς να πετύχεις με αυτή!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να δαμάζεις τον χρόνο!
Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις πως να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες με κίνηση με την φωτογραφική που ήδη έχεις  τότε δες το μάθημα της Ακαδημίας με τίτλο « Εντυπωσιακές λήψεις με την προτεραιότητα ταχύτητας»

Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πως να χρησιμοποιείς ένα από τα πιο δημιουργικά προγράμματα της φωτογραφικής σου μηχανής για να βγάζεις φωτογραφίες γεμάτες ενέργεια και κίνηση.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ .

Επιπλέον μην χάσεις τις κάρτες ποζαρίσματος!

 

50 πόζες σε μορφή καρτών που θα σου παρέχουν άπειρή έμπνευση για το πως να ποζάρεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα, εύκολα και γρήγορα, με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Τα πακέτα πλησιάζουν το soldout και δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι ξανά διαθέσιμα!

Απόκτησε το δικό σου με έκπτωση κάνοντας κλικ εδώ .

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΛΥΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΡΗΓΟΡΑ!

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική σύνθεσης που θα σου επιτρέψει να δημιουργείς φανταστικά κάδρα, εύκολα! Η σύνθεση ενός κάδρου πολλές φορές…

Σχόλια