ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΔΡΑΣΗ – ΜΕΡΟΣ 1ο : ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό πρόγραμμα μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για να φωτογραφίσεις δράση ( φακοί φωτογραφικές μηχανές κλπ ) ώστε να ξάνεις την σωστή επιλογή.

 

Η φωτογραφία δράσης αποτελεί έναν φανταστικό κλάδο της φωτογραφίας που μπορεί να δώσει εκπληκτικές λήψεις.

Το πρόβλημα όμως είναι πως πολλοί δεν ασχολούνται γιατί νομίζουν πως για να βγάλουν αξιόλογές φωτογραφίες χρειάζονται ακριβό εξοπλισμό.

Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Μπορεί κάποιος ακόμα και με απλό εξοπλισμό ( και με έξυπνη χρήση του ) να βγάλει εντυπωσιακές φωτογραφίες δράσης.

Για αυτό το λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας ξεκαθαρίζω τα πράγματα και αναφέρομαι στον εξοπλισμό που θα χρειαστείς για να φωτογραφίσεις αποτελεσματικά δράση.

Αυτό είναι το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος που θα είναι σύντομα στον αέρα θα μιλήσω για τεχνικές και ρυθμίσεις που πρέπει να ξέρεις για να πάρεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε τι εξοπλισμό χρειάζεσαι για να φωτογραφίσεις δράση. Και που ξέρεις: μπορεί να τον έχεις ήδη!

 
Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα τότε θα σε ενδιαφέρει το μεγάλο μάθημα της Ακαδημίας στο οποίο δείχνω αναλυτικά πως μπορείς να βγάζεις εξαιρετικές φωτογραφίες δράσεις με αθλητές, μηχανοκίνητό αθλητικό, airshows αλλά και άλλα είδη όπως φωτογραφία δρόμου κλπ.

Κάνε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα συμπληρώνοντας την φόρμα παρακάτω για να ενημερωθείς όταν είναι στον αέρα και να το αποκτήσεις με μεγάλη έκπτωση!

Mπορείς να δείς τι είναι crop factor κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΔΡΑΣΗ – ΜΕΡΟΣ 2ο : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τις ρυθμίσεις και τεχνικές  που χρειάζεσαι για να φωτογραφίσεις δράση με εντυπωσιακά αποτελέσματα.   Καλώς ήρθες στο…

Σχόλια