ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΡΑΣΗΣ.

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για ρυθμίσεις, πρακτικά μυστικά και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες δράσης, δρόμου ή ακόμα και των παιδιών σου που τρέχουν! 

 

Η φωτογραφία δράσης αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μου φωτογραφικά θέματα. Με τις σωστές ρυθμίσεις και τεχνική μπορεί κάποιος να παγώσει κυριολεκτικά τον χρόνο και να αποτυπώσει στιγμές που κρατούν μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Επειδή όμως απαιτεί ένα από τα πιο απαιτητικά είδη φωτογραφίας, στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για όλες τις ρυθμίσεις και τεχνικές που πρέπει να ξέρεις και χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του χώρου, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ξεκίνα να βγάζεις φωτογραφίες δράσης που θα κλέβουν τις εντυπώσεις, με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!

Enjoy!

 
 

 

Έρχεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της BLACK FRIDAY 2021

Θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom; Σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα; Σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; Σε επιπλέον παροχές; Αν ναι μπες στην λίστα αναμονής για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ Black Friday που έρχεται. Καταχώρισε τα στοιχεία του ΣΗΜΕΡΑ για να ενημερωθείς όταν έρθει η στιγμή.

 

[ipt_fsqm_form id=”54″]

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια