ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΔΙΚΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για τον εξοπλισμό που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία ειδικά όταν ξεκινάν την φωτογραφική σου περιπέτεια. 

 Ο εξοπλισμός είναι συχνά ένας φωτογραφικός τομέας που γίνονται τραγικά λάθη, ειδικά σε αγορές που κάνουμε και εκ των υστέρων συνειδητοποιούμε πως η αγορά δεν ήταν απαραίτητη. 

 Πιστέψτε με ξέρω από προσωπική εμπειρία 😉 

 Για αυτό τον λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για 5 κατηγορίες εξοπλισμού που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να αποφύγεις να αγοράσεις ειδικά στην αρχή της φωτογραφικής σου πορείας. 

 Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και γλύτωσε από προβλήματα και άδικα έξοδα! 

 Καλή εκμάθηση! 

 Stratos A. 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Έκανα τουλάχιστον δύο λάθη, τα οποία ανέφερες, να μη πω και τρια, αν βαλω και το φακο μακρο 60μμ, 2,8, αλλα καπωσ συνεργαζόμαστε λίγο πολύ. Για το φθηνό τρίποδο, ακομα μετανιωνω. Τώρα θέλω να αγοράσω ένα άλλο και επίσης ένα τρίποδο μπουμ. Καλο θα ειναι να ακούσουμε τη γνώμη σου και τις συμβουλεσ σου πανο για αυτο το θεμα. Ευχαριστω.

  2. Όχι ένα λάθος πολλά και μεγάλα . Για φωτογραφία τοπίου οι περισσότερες εξορμήσεις. canon 5d mark iii, canon 24-70 f2,8 , canon 70-200 4l , macro 100 f2,8 flash filtra Τρίποδα καλό σταθερό. και είναι όπως τα λες …..