ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΔΙΚΑ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για τον εξοπλισμό που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία ειδικά όταν ξεκινάν την φωτογραφική σου περιπέτεια. 

 Ο εξοπλισμός είναι συχνά ένας φωτογραφικός τομέας που γίνονται τραγικά λάθη, ειδικά σε αγορές που κάνουμε και εκ των υστέρων συνειδητοποιούμε πως η αγορά δεν ήταν απαραίτητη. 

 Πιστέψτε με ξέρω από προσωπική εμπειρία 😉 

 Για αυτό τον λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για 5 κατηγορίες εξοπλισμού που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να αποφύγεις να αγοράσεις ειδικά στην αρχή της φωτογραφικής σου πορείας. 

 Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και γλύτωσε από προβλήματα και άδικα έξοδα! 

 Καλή εκμάθηση! 

 Stratos A. 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για μερικά τραγικά λάθη που μπορεί να καταστρέψουν φωτογραφίσεις πορτραίτων, ξανά και ξανά!   Αχ, πορτραίτα!   Λατρεμένο είδος φωτογράφισης ειδικά αυτά σε…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΡΙΠΟΔΟ: ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για το πώς να επιλέξεις το σωστό για εσένα τρίποδο, τι πρέπει να προσέξεις και τι λάθη να αποφύγεις.   Τρίποδο. Ένα…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΛΗΨΕΙΣ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για την χρησιμότητα των φωτογραφικών κανόνων σύνθεσης αλλά και για το πότε η δημιουργικότητα μας πρέπει να μας επιτρέπει…

Σχόλια

  1. Έκανα τουλάχιστον δύο λάθη, τα οποία ανέφερες, να μη πω και τρια, αν βαλω και το φακο μακρο 60μμ, 2,8, αλλα καπωσ συνεργαζόμαστε λίγο πολύ. Για το φθηνό τρίποδο, ακομα μετανιωνω. Τώρα θέλω να αγοράσω ένα άλλο και επίσης ένα τρίποδο μπουμ. Καλο θα ειναι να ακούσουμε τη γνώμη σου και τις συμβουλεσ σου πανο για αυτο το θεμα. Ευχαριστω.

  2. Όχι ένα λάθος πολλά και μεγάλα . Για φωτογραφία τοπίου οι περισσότερες εξορμήσεις. canon 5d mark iii, canon 24-70 f2,8 , canon 70-200 4l , macro 100 f2,8 flash filtra Τρίποδα καλό σταθερό. και είναι όπως τα λες …..