ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΣΟΥ;

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας εξηγώ τι είναι τα νούμερα που υπάρχουν μπροστά από τον φακό σου.

Σίγουρα έχεις δει τα νούμερα μπροστά από τον φακό σου. Μπορεί να ξέρεις τι σημαίνουν μπορεί και όχι. Το σίγουρο είναι πως τα συγκεκριμένα νούμερα δεν πρέπει να τα αγνοείς ειδικά αν αγοράζεις φακούς ή αν χρειάζεσαι αξεσουάρ ή φίλτρα για τους φακούς σου.

Αν ξέρεις τι σημαίνει κάθε νούμερο μπορείς να γλυτώσεις από πολλούς μπελάδες, πεταμένα χρήματα και προβλήματα.

Για αυτό σήμερα θα μιλήσω για το τί ακριβώς σημαίνει κάθε νούμερο μπροστά από τον φακό σου, τι πρέπει να προσέξεις και πως μπορούν να σε βοηθήσουν στο να κάνεις καλύτερες αγορές!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε επιτέλους τι στο καλό σημαίνουν τα νούμερα μπροστά από τον φακό σου!
Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις πως να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες με κίνηση με την φωτογραφική που ήδη έχεις  τότε δες το μάθημα της Ακαδημίας με τίτλο « Εντυπωσιακές λήψεις με την προτεραιότητα ταχύτητας»

Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πως να χρησιμοποιείς ένα από τα πιο δημιουργικά προγράμματα της φωτογραφικής σου μηχανής για να βγάζεις φωτογραφίες γεμάτες ενέργεια και κίνηση.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ.

Επιπλέον μην χάσεις τις κάρτες ποζαρίσματος!

50 πόζες σε μορφή καρτών που θα σου παρέχουν άπειρή έμπνευση για το πως να ποζάρεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα, εύκολα και γρήγορα, με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Τα πακέτα πλησιάζουν το soldout και δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι ξανά διαθέσιμα!

Απόκτησε το δικό σου με έκπτωση κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ : ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πότε να χρησιμοποιείς γρήγορες ταχύτητες καθώς και τί μπορείς να πετύχεις με αυτές! Η προτεραιότητα ταχύτητας αποτελεί ένα…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΛΥΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΡΗΓΟΡΑ!

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική σύνθεσης που θα σου επιτρέψει να δημιουργείς φανταστικά κάδρα, εύκολα! Η σύνθεση ενός κάδρου πολλές φορές…

Σχόλια