ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : WHY IT WORKS #001

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Σήμερα επανεκκινούμε την δημοφιλή μας σειρά δωρεάν μαθημάτων φωτογραφίας Why It Works στην οποία αναλύουμε φωτογραφίες, αναδεικνύουμε τα στοιχεία και τις τεχνικές που τις κάνουν επιτυχημένες, ώστε να τις εφαρμόσεις και εσύ για να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες.

Πολλές φορές βλέπουμε μια φωτογραφία που θεωρούμε πως είναι εξαιρετική αλλά δεν μπορούμε να εντοπίσουμε ακριβώς για ποιο λόγο μας τράβηξε την προσοχή ή ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Για αυτό τον λόγο ξεκινάμε και πάλι την ίσως πιο δημοφιλή σειρά φωτογραφικών μαθημάτων που έχουν σαν σκοπό κάθε φορά το να αποκωδικοποιήσουν τεχνικές, ιδέες και μυστικά που κάνουν την διαφορά σε μια λήψη.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας όπου παρουσιάζουμε 2 φωτογραφίες από τα μέλη της Νέας μας φωτογραφικής κοινότητας, foturion.gr
Αυτή την Παρασκευή και για 24 ώρες θα έχουμε προσφορά -50% στην συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης!

Γιατί; Μα επειδή έχω Γενέθλια αυτή την εβδομάδα και θέλω να ανταποδώσω την αγάπη σας με ουσιαστικό τρόπο!

Με μία πληρωμή παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας, στα Live σεμινάρια που κάνουμε κάθε μήνα διαδικτυακά αλλά και σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα σε τιμή Black Friday μόνο για 24 ώρες, ΑΥΤΗ την Παρασκευή!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για την συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ  και να είσαι σε ετοιμότητα την Παρασκευή για να προλάβεις την προσφορά ( από 150,00 μόνο 75,00 με έκπτωση -50% )

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια