ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : WHY IT WORKS #002

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Συνεχίζουμε με ακόμα ένα επεισόδιο από την δημοφιλή μας σειρά δωρεάν μαθημάτων φωτογραφίας Why It Works στην οποία αναλύουμε φωτογραφίες, αναδεικνύουμε τα στοιχεία και τις τεχνικές που τις κάνουν επιτυχημένες, ώστε να τις εφαρμόσεις και εσύ για να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες.

Μετά από την εξαιρετική υποδοχή που είχε το πρώτο επεισόδιο της νέας μας σειράς μαθημάτων φωτογραφίας Why It Works συνεχίζουμε δυναμικά με το 2ο ΝΕΟ επεισόδιο στο οποίο αναλύουμε φωτογραφίες και τους λόγους που μας τράβηξαν την προσοχή και τις έκαναν να ξεχωρίζουν.

Και σήμερα στο δωρεάν μάθημα φωτογραφίας παρουσιάζουμε ακόμα 2 εξαιρετικές λήψεις από τα μέλη της Νέας μας φωτογραφικής κοινότητας, foturion.gr

Οι πόρτες αυτής της νέας κοινότητας θα ανοίξουν σύντομα ώστε να δώσουμε την δυνατότητα σε ένα περιορισμένο αριθμό φωτογράφων να γίνουν μέλη.

Μάθε περισσότερα στο foturion.gr ή με κλικ εδώ και μπες στην λίστα αναμονής.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια