ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ZOOM VS ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΦΑΚΟΙ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για τους Zoom και Σταθερούς φακούς, ποιες οι διαφορές τους και πώς να κάνεις την σωστή επιλογή, κάθε φορά..

 

Υπάρχει μια μεγάλη σύγχυση γύρω από το θέμα των zoom και σταθερών φακών και το βλέπω από τις πολλές ερωτήσεις που λαμβάνω για το συγκεκριμένο θέμα κάθε εβδομάδα.

Ποιος είναι καλύτερος; Ένας Zoom φακός ή ένας σταθερός; Ποιος έχει καλύτερη ποιότητα και οξύτητα; Ποιος φακός είναι ο κατάλληλος για κάθε χρήση;

Πολλές ερωτήσεις στις οποίες θα δώσω απάντηση!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχει κάθε τύπο φακού, τι προσφέρουν αλλά και πότε κάθε φακός αποτελεί την κατάλληλη επιλογή.

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα τότε μην χάσεις το μεγάλό μάθημα τη Ακαδημίας μας με θέμα «Φακοί: Ο Απόλυτος Οδηγός» όπου αναλύω σε βάθος Όλα τα είδη φακών, τις χρήσεις τους και πολλά άλλα, μέσα από πρακτικά παραδείγματα, καθώς και συμβουλές για το πως να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες με κάθε φακό! Απλά κάνε κλικ εδώ για να την ανακαλύψεις !

 

Enjoy!
 

Επίσης έχουμε μια Valentine προσφορά για εσένα που θα λατρέψεις! Απλά κάνε κλικ εδώ για να την ανακαλύψεις !  

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια