ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για το αυτόματο πρόγραμμα της μηχανής σου που θα σε βοηθήσει να «ξεχάσεις» τα τεχνικά και να αφοσιωθείς στην τεχνική και τέχνη της φωτογραφίας.

Το έχεις ακούσει: Τα αυτόματα προγράμματα της φωτογραφικής μηχανής είναι για «πρωτάρηδες», «αρχάριους» και δεν βγάζουν «καλές» φωτογραφίες.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά δεν έχουν καμία βάση. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ένα πρόγραμμα στην φωτογραφική σου μηχανή που θα σε απελευθερώσει από το άγχος των τεχνικών θεμάτων και ρυθμίσεων και θα σε βοηθήσει στο να αφοσιωθείς σε αυτό που όλοι λατρεύουμε: την δημιουργική διαδικασία της φωτογράφισης.

Και όλα αυτά παίρνοντας τεχνικά άρτια αποτελέσματα.

Μάθε ποιο πρόγραμμα είναι αυτό, δες παραδείγματα στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας, και απελευθέρωσε την δημιουργικότητα σου.

 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ; ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani θα μιλήσει για το κουμπί στην φωτογραφική σου μηχανή που μπορεί να βελτιώσει τις φωτογραφίες σου!  Η…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα θα μιλήσω για ένα επερχόμενο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που έχει απίστευτες δυνατότητες και μπορείς να το κατεβάσεις και να το δοκιμάσεις…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ AUTOFOCUS – ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα μιλήσω για όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις σχετικά με το σύστημα autofocus της φωτογραφικής σου μηχανής!   Το σύστημα…

Σχόλια