ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας μιλάω για το αυτόματο πρόγραμμα της μηχανής σου που θα σε βοηθήσει να «ξεχάσεις» τα τεχνικά και να αφοσιωθείς στην τεχνική και τέχνη της φωτογραφίας.

Το έχεις ακούσει: Τα αυτόματα προγράμματα της φωτογραφικής μηχανής είναι για «πρωτάρηδες», «αρχάριους» και δεν βγάζουν «καλές» φωτογραφίες.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά δεν έχουν καμία βάση. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ένα πρόγραμμα στην φωτογραφική σου μηχανή που θα σε απελευθερώσει από το άγχος των τεχνικών θεμάτων και ρυθμίσεων και θα σε βοηθήσει στο να αφοσιωθείς σε αυτό που όλοι λατρεύουμε: την δημιουργική διαδικασία της φωτογράφισης.

Και όλα αυτά παίρνοντας τεχνικά άρτια αποτελέσματα.

Μάθε ποιο πρόγραμμα είναι αυτό, δες παραδείγματα στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας, και απελευθέρωσε την δημιουργικότητα σου.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X