ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SHARP ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ; ΜΕΡΟΣ 1ο

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τους λόγους που οι λήψεις σου δεν έχουν την λεπτομέρεια και οξύτητα που θέλεις, καθώς και για το τί μπορείς να κάνεις για αυτό!

 

Όλοι μας θέλουμε την μέγιστη οξύτητα και λεπτομέρεια στις φωτογραφίες μας. Αλλά πολλές φορές μπορεί να διαπιστώνεις πως οι λήψεις σου δεν έχουν αρκετή λεπτομέρεια ή sharpness.

Το έχω πάθει και εγώ. Πλέον όμως, έχοντας φωτογραφήσει με DSLRmirrorlessfilm αλλά και …..κινητό ξέρω ακριβώς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να παίρνω φωτογραφίες με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ SHARPNESS κάθε φορά, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τον εξοπλισμό που χρησιμοποιώ.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για όλα όσα πρέπει να ξέρεις σχετικά με ρυθμίσεις τεχνικές και γνώσεις, ώστε να βγάζεις φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια, με τους φακούς και σώμα που έχεις στα χέρια σου, ακόμα και αν έχεις ΚΙΤ 18-55 φακό!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να αναβαθμίσεις την ποιότητα εικόνας και λεπτομέρειας των φωτογραφιών σου ΧΩΡΙΣ την αγορά νέου εξοπλισμού!

Την ΠΕΜΠΤΗ που μας έρχεται θα έχουμε το 2ο μέρος στον αέρα στο οποίο θα μιλήσω για τον εξοπλισμό ( σώματα και φακούς ) καθώς και το αν πραγματικά παίζουν ρόλο στην οξύτητα μιας φωτογραφίας. ΜΗΝ το χάσεις.

Enjoy!

 
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 50 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ( Instagram – Facebook ) !

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις κατά την αποθήκευση των φωτογραφιών σου για κορυφαία ποιότητα στα…

Σχόλια