ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SHARP ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ; ΜΕΡΟΣ 2ο – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας ( το 2ο για αυτό το θέμα ) θα μιλήσω για τον φωτογραφικό εξοπλισμό και πως καθορίζει το αν οι λήψεις σου θα έχουν την λεπτομέρεια και οξύτητα που θέλεις, καθώς και για το τί μπορείς να κάνεις για αυτό!

 

Όλοι μας θέλουμε την μέγιστη οξύτητα και λεπτομέρεια στις φωτογραφίες μας. Και στο πρώτο μέρος αυτού του δωρεάν μαθήματος φωτογραφίας μίλησα για όλες τις ρυθμίσεις και τεχνικές που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να μπορείς να βγάζεις λήψεις με απίστευτη λεπτομέρεια ( αν δεν το έχεις δει κάνε κλικ εδώ )

Όπως υποσχέθηκα σήμερα στο 2ο μέρος θα μιλήσω για φωτογραφικό εξοπλισμό.

Ποιος φακός δίνει καλύτερη λεπτομέρεια; Τι δυνατότητες πρέπει να έχει φακός και σώμα; Γιατί μια μηχανή με ΠΟΛΛΑ megapixel ΔΕΝ βγάζει πολλές φορές φωτογραφίες με ΛΙΓΟΤΕΡΗ λεπτομέρεια σε σχέση με φωτογραφικές που έχουν πχ 12 Megapixel Μόνο; Ποιο διάφραγμα είναι το καλύτερο για πολύ λεπτομέρεια και sharpness;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας απαντάω σε αυτά τα ερωτήματα αλλά και δίνω πολλές πρακτικές συμβουλές για το πως να ρυθμίζεις και να χρησιμοποιείς τον εξοπλισμό σου ώστε να βγάζεις φωτογραφίες με κορυφαία λεπτομέρεια, κάθε φορά!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να αναβαθμίσεις την ποιότητα εικόνας και λεπτομέρειας των φωτογραφιών σου ΧΩΡΙΣ την αγορά νέου εξοπλισμού!

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείς να βρείς το μαθήμα που αναφέρει ο Στράτος:

Τεχνικές για επικές φωτογραφίες ταξιδιωτικού τοπίου κάνοντας κλικ εδώ.

Enjoy!

 

 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μόνο 33 αντίτυπα πλέον διαθέσιμα και πάμε για SOLD OUT! Πρόλαβε το δικό σου!

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 33 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια