ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για τους λόγους για τους οποίους δεν βλέπεις βελτίωση στις φωτογραφίες σου, καθώς και για το τι πρέπει να κάνεις για να ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα.

 

Όλοι όσοι και όσες ασχολούμαστε με την φωτογραφία έχουμε φτάσει κάποια στιγμή σε ένα τέλμα. Δεν βλέπουμε καμιά βελτίωση στις φωτογραφίες μας, βγάζουμε τα ίδια και τα ίδια, και ακόμα και η αγορά νέου εξοπλισμού δεν βοηθάει ( spoiler alert ΠΟΤΕ δεν βοηθάει εντός αν αγοράσεις drone σε περίπτωση που δεν έχεις. )

Μετά από ώριμη σκέψη, καφέδες και περισυλλογή νομίζω πως έχω εντοπίσει την πηγή του προβλήματος αλλά και την λύση για αυτό!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ανακάλυψε τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω φωτογραφικά και τι πρέπει να κάνεις για να εξελιχθείς σαν φωτογράφος!

Μην ξεχνάς πως θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

 
 

Αυτή την εβδομάδα ΞΕΚΙΝΑΕΙ η ΤΕΡΑΣΤΙΑ Black Friday προσφοράς μας!  Μπες στην λίστα αναμονής VIP και πάρε ΔΩΡΕΑΝ ένα εισαγωγικό ψηφιακό φωτογραφικό οδηγό με τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας

Έρχεται η μεγαλύτερη προσφορά της Χρονιάς με -65%.

Μπες ΣΗΜΕΡΑ στην λίστα αναμονής για την μεγάλη Black Friday προσφορά μας και πάρε ΔΩΡΕΑΝ ένα ebook Με τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας και άλλες επιπλέον παροχές που θα δώσουμε σταδιακά μέχρι την ημέρα της Black Friday!

Η προσφορά θα δίνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ για 1 ολόκληρο χρόνο σε:

  • 130+ μαθήματα φωτογραφίας σε μορφή βίντεο.
  • Νέα μαθήματα φωτογραφίας κάθε μήνα.
  • Πρόσβαση στα online σεμινάριο φωτογραφίας.
  • Πρόσβαση σε ΟΛΑ τα Replays των Online σεμιναρίων.
  • Πρόσβαση στην σειρά μαθημάτων “How I Shot IT”.
  • Πρόσβαση στην σειρά μαθημάτων “How I Edit”.
 • Επιπλέον bonus παροχές που θα ανακοινώσουμε σύντομα.
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια