ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΑΘΕ 5 ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΣ ΙΔΕΕΕΣ ΠΟΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ.

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω 5 εύκολες αλλά πανέμορφες πόζες για κοπέλες που θα σε βοηθήσουν στο να αναβαθμίσεις τα πορτραίτα σου.

 

Κακός χαμός!

Ετοιμάζουμε έναν νέο χώρο / studio φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης για να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο των μαθημάτων μας!

Και ανάμεσα σε όλα αυτά  έχω και εξαιρετικά χρήσιμο δωρεάν μάθημα φωτογραφίας για σήμερα!

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσω για το ποζάρισμα: ένα θέμα που “πονάει” πολλούς φωτογράφους, και για καλό λόγο. Ποζάρεις σωστά; Οι λήψεις είναι ΕΠΙΚΕΣ! Ποζάρεις λάθος; Οι λήψεις είναι …… άστο καλύτερα.

Για αυτό λοιπόν στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω 5 εύκολες άλλα πανέμορφες πόζες που μπορείς να αξιοποιήσεις από σήμερα, και θα αναβαθμίσουν εικαστικά τα πορτραίτα σου. Α και που είσαι. Θα σπάζεις και εύκολα τον πάγο στην αρχή μιας φωτογράφισης, που και αυτό είναι σημαντικό.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα και μάθε πως να ποζάρεις εύκολα και γρήγορα τα μοντέλα σου, ενώ εγώ συνεχίζω το βάψιμο στον νέο χώρο!

Lets GO!

 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μόνο 121 αντίτυπα πλέον διαθέσιμα απο την 2η έκδοση και πάμε για SOLD OUT ΞΑΝΑ ! Πρόλαβε το δικό σου!

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT της 2ης ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗΣ!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτεςμε διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ιδέες φωτογράφισης
  • 120+πρακτικά παραδείγματα
  • 100ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΩΣΕ ΕΠΙΚΟ SHARPENING ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω μια κλασσική αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο sharpening που θα αναβαθμίσει την λεπτομέρεια στις φωτογραφίες σου χωρίς την αγορά…

Σχόλια