ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΡΟΜΟΥ!


Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα αποκαλύψω τι ρυθμίσεις χρησιμοποιώ για να βγάζω πανέμορφες φωτογραφίες δρόμου!

 

Αν και η φιλοσοφία μου είναι πως δεν πρέπει να “κολλαμε” στα τεχνικά ζητήματα της φωτογραφίας αλλά θα πρέπει να δίνουμε βάρος στην εικαστική πλευρά της, σήμερα θα κάνω κατι διαφορετικό.

Σήμερα θα μιλήσω για τις κατάλληλες ή καλύτερες ρυθμίσεις που εγώ έχω βρεί ώστε να βγάζω τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες δρόμου.

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα αποκαλύψω πως ακριβώς ρυθμίζω την φωτογραφική μου μηχανή, αλλά και γιατί κάνω κάθε επιλογή καθώς και το πως με βοηθάει στο να βγάζω καλύτερες φωτογραφίες δρόμου.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και “κλέψε” τις ρυθμίσεις μου!

 
 

Α και που είσαι: Σύντομα θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες για το ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ με φωτογραφικές συμβουλές 176 σελίδων που θα λύσει κάθε φωτογραφικό σου πρόβλημα και θα σου επιτρέψει να εκμεταλευτείς στο έπακρο τον φωτογραφικό εξοπλισμό που έχεις στα χέρια σου.

Μπες στην VIP λίστα αναμονής για να τον αποκτήσεις με έκπτωση, νωρίτερα από όλους και με μια παροχή που δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα!

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια