ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ LOOKS ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πως μπορείς εύκολα να πάρεις 4 διαφορετικά looks σε μια φωτογράφιση πορτραίτων, χωρίς να κάνεις ούτε ένα βήμα! 

 

Στην φωτογραφία πορτραίτου πολλές φορές νιώθουμε την ανάγκη να πάμε κατά την διάρκεια ενός session σε πολλές τοποθεσίες ώστε να πάρουμε διαφορετικές λήψεις ή looks. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα το να χάνουμε χρόνο σε μετακινήσεις αλλά και να σταματάμε το δημιουργικό flow μιας φωτογράφισης.

Για αυτό, στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας δείξω πως μπορείς να βγάζεις φωτογραφίες που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, στην ιδιά τοποθεσία, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έτσι θα έχεις περισσότερο χρόνο για να βγάλεις περισσότερες λήψεις, και δεν θα σπαταλάς ώρες σε μετακινήσεις όταν αυτό δεν χρειάζεται.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ξεκίνα να πανέμορφες φωτογραφίες πορτραίτων που θα κλέβουν τις εντυπώσεις, με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!

Enjoy!

 

 

 

Έρχεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της BLACK FRIDAY 2021

Θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom; Σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα; Σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; Σε επιπλέον παροχές; Αν ναι μπες στην λίστα αναμονής για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ Black Friday που έρχεται. Καταχώρισε τα στοιχεία του ΣΗΜΕΡΑ για να ενημερωθείς όταν έρθει η στιγμή.

 

[ipt_fsqm_form id=”54″]

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια