ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μερικά μυστικά και ιδέες που θα σε βοηθήσουν στο να βγάζεις πανέμορφες ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις στα χέρια σου.

 

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες αποτελούν λατρεία μου. Μπορούν να σε κάνουν να κλάψεις, να γελάσεις αλλά και να σε “τραβήξουν” μέσα σε ένα σκηνικό, χωρίς καν να χρησιμοποιούν το χρώμα!

Αλλά για να βγάλεις “δυνατές” ασπρόμαυρες φωτογραφίες που θα τις βλέπεις μετά από χρόνια και θα τις λατρεύεις το ίδιο πολύ, όπως την ημέρα που τις δημιούργησες, θα πρέπει να φωτογραφίζεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο και να ξέρεις μερικά μικρά αλλά θαυματουργά σκηνικά.

Για αυτό λοιπόν  στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω τεχνικές αλλά και ιδέες λήψεων, ώστε να ανακαλύψεις όλα εκείνα τα “συστατικά” που όταν συνδυαστούν δημιουργούν ΜΑΓΙΚΕΣ κινηματογραφικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες κάθε φορά!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και μάθε πως να βγάζεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που αντέχουν στον χρόνο και θα λατρεύεις για χρόνια!

Lets GO!
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! 

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια