ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δείξω ρυθμίσεις, τεχνικές και μυστικά για να βγάζεις εντυπωσιακές φωτογραφίες με κινούμενο νερό!

 

Η αποτύπωση κίνησης σε μια φωτογραφία πάντα δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Ειδικά αν μέσα στο κάδρο υπάρχει κινούμενο νερό, θάλασσα, κύματα ή έστω ένα ποταμάκι.

Ποιες ρυθμίσεις όμως πρέπει να αξιοποιήσεις για να πάρεις ονειρικά αποτελέσματα; Τι εξοπλισμό θα χρειαστείς; Τι φακούς μπορείς να χρησιμοποιήσεις;

Και τέλος ποια είναι τα μυστικά σύνθεσης ώστε να βγάζεις ΕΠΙΚΕΣ φωτογραφίες;

Απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω δίνω στο νέο δωρεάν μάθημα φωτογραφίας. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το παρακολουθήσεις!

Κάνοντάς κλικ εδώ μπορείς να παρακολουθήσεις το δωρεάν μάθημα για τα ND φίλτρα.

Μπορείς να βρείς το μάθημα που αναφέρει ο Στράτος ‘Εντυπωσιακές λήψεις τοπίου με αργούς χρόνους έκθεσης’ κάνοντας κλικ εδώ.

Enjoy!
 

Έμαθες για το μυστικό μας project;

Έχουμε ανοίξει τις πύλες μας για τα επόμενα 50 άτομα που θέλουν να συμμετέχουν στις μηνιαίες φωτογραφικές μας δράσεις, να γνωρίσουν άλλους φωτογράφους και να αλληλοεπιδράσουν με άτομά από όλη την Ελλάδα!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις μια θέση πριν κλείσουμε τις πύλες μας!

Ξεκίνα σήμερα για να :

  • Μπορείς να γίνεις μέλος
  • Να δημιουργήσεις το δικό σου φωτογραφικό προφίλ
  • Να συμμετέχεις στις φωτογραφικές δράσεις και αποστολές, κάθε μήνα
  • Να γνωρίζεις άλλους φωτογράφους από όλη την Ελλάδα!

Από 89,00 μόνο με 49,90 για 1 ολόκληρο χρόνο!

 

Με εκτίμηση

Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΚΩΝ ΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σας δείξω μερικές τεχνικές επεξεργασίας που θα σας αφήσουν άφωνους!   Ζητήσατε περισσότερα μαθήματα Lightroom και το κάνουμε! Στο σημερινό δωρεάν μάθημα επεξεργασίας…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ 5ΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 1ο ΜΕΡΟΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας έχουμε την κριτική φωτογραφιών που μας έστειλαν μέλη της ΝΕΑΣ φωτογραφικής μας κοινότητας foturion.gr στα πλαίσια της 5ης φωτογραφικής μας αποστολής με θέμα…

Σχόλια