ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΣΚΛΗΡΟ Η ΜΑΛΑΚΟ ΦΩΣ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για την ποιότητα του φωτός, τι είναι σκληρό και μαλακό φως καθώς και το πώς επηρεάζει το mood των λήψεων σου!

 

«Το φως είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια φωτογραφία». Σίγουρα έχεις ακούσει αυτή την ατάκα. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι / περισσότερες μένουν απλά στο να την αναφέρουν. Ελάχιστοι έχουν μιλήσει για την ποιότητα του φωτός με πρακτικά παραδείγματα και αντικειμενικά. Και αυτό δημιουργεί συγχίσεις.

Ποιο είναι το «καλύτερο» φως; Το σκληρό φως είναι ακατάλληλο για πορτραίτα; Δεν πρέπει ποτέ να φωτογραφίζουμε κάτω από τον ήλιο; Οι σκιές είναι καλό ή κακό πράγμα;

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το φως και θα σου δώσω συμβουλές για το πως να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες με σκληρό και μαλακό φως οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας,  που θα εντυπωσιάσουν!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να αξιοποιείς τόσο το μαλακό όσο και το σκληρό φως!

Enjoy!

 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 55 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια