ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας δείχνω πως μπορείς να βγάλεις επικά ηλιοβασιλέματα με τους φακούς και την φωτογραφική μηχανή που έχεις στην κατοχή σου!

 

Αυτή η εποχή είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για να βγεις έξω και να φωτογραφίσεις επικά ηλιοβασιλέματα. Ο καιρός έχει πολλές εναλλαγές και τα σύννεφα δημιουργούν μοναδικές φωτογραφικές ευκαιρίες για θεϊκές εικόνες και λήψεις!

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μέσα από ένα μάθημα της Ακαδημίας μας, και πιο συγκεκριμένα από την σειρά How I Shot It τι πρέπει να κάνεις για να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες με ηλιοβασιλέματα, κάθε φορά.

Σήμερα μπορείς και εσύ να παρακολουθήσεις αυτό το μάθημα φωτογραφίας, δωρεάν!

Enjoy!
Φυσικά μην ξεχάσεις να δεις την ΝΕΑ μας φωτογραφική κοινότητα.

Έχουμε ανοίξει τις πύλες μας για τα επόμενα 50 άτομα που θέλουν να συμμετέχουν στις μηνιαίες φωτογραφικές μας δράσεις, να γνωρίσουν άλλους φωτογράφους και να αλληλοεπιδράσουν με άτομά από όλη την Ελλάδα!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις μια θέση πριν κλείσουμε τις πύλες μας!

Ξεκίνα σήμερα για να :

  • Μπορείς να γίνεις μέλος
  • Να δημιουργήσεις το δικό σου φωτογραφικό προφίλ
  • Να συμμετέχεις στις φωτογραφικές δράσεις και αποστολές, κάθε μήνα
  • Να γνωρίζεις άλλους φωτογράφους από όλη την Ελλάδα!

Από 89,00 μόνο με 49,90 για 1 ολόκληρο χρόνο!

 

Με εκτίμηση

Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δείξω ρυθμίσεις, τεχνικές και μυστικά για να βγάζεις εντυπωσιακές φωτογραφίες με κινούμενο νερό!   Η αποτύπωση κίνησης σε μια…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΚΩΝ ΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σας δείξω μερικές τεχνικές επεξεργασίας που θα σας αφήσουν άφωνους!   Ζητήσατε περισσότερα μαθήματα Lightroom και το κάνουμε! Στο σημερινό δωρεάν μάθημα επεξεργασίας…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ 5ΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 1ο ΜΕΡΟΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας έχουμε την κριτική φωτογραφιών που μας έστειλαν μέλη της ΝΕΑΣ φωτογραφικής μας κοινότητας foturion.gr στα πλαίσια της 5ης φωτογραφικής μας αποστολής με θέμα…

Σχόλια