ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας δίνω απαντήσεις για ένα θέμα που αφορά τον φωτογραφικό εξοπλισμό και το κατά πόσο παίζει ρόλο στο τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα ή πόσο βοηθάει στο να βγάλουμε “καλές” φωτογραφίες!

 

Οκ για να δούμε πως θα πάει αυτό …

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πως για να βγάλεις “καλές” φωτογραφίες ( ότι και να είναι αυτό ) χρειάζεσαι καλό ή ακριβό εξοπλισμό.

Πέτα τον Kit 18-55 φακό σου και πάρε ένα καλύτερο. Οι full frame μηχανές είναι καλύτερες από της APS-C και βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες. Φωτογράφιζε μόνο με σταθερούς φακούς και όχι με zoom. Ε όπως και να έχει σίγουρα έχεις ακούσει κάτι απο τα παραπάνω.

Τελικά όμως είναι αλήθεια; Και αν ναι ή όχι σε τι ποσοστό;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα στα πω όλα, υπεύθυνα, ψύχραιμα και αντικειμενικά.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό βίντεο και μάθε τελικά τι πραγματικά ισχύει!

Μην ξεχνάς πως θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

 

 

Έκπτωση έως -30% στους φωτογραφικούς μας οδηγούς ( ή έως -60% αν αποκτήσεις 2 μαζί! ) και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά! Αν προλάβεις!

 

 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας με έναν πρωτοποριακό τρόπο που θα κάνει τις λήψεις σου πολύ καλύτερες, γρήγορα; Έχουμε έναν φωτογραφικό οδηγό για αυτό.  Θέλεις να μάθεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις για 30 είδη φωτογραφίας και να έχεις πάνω από 900 φωτογραφικές ιδέες για να μην μένεις ποτέ από έμπνευση; Έχουμε έναν οδηγό και για αυτό. Θέλεις να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου αλλά δεν ξέρεις πως; Έχουμε τον απόλυτο οδηγό και για αυτό!

 

Απόκτησε λοιπόν έναν οδηγό με έκπτωση έως -30% ή 2 με συνολική έκπτωση έως -60% και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά!

Πάνω από 2.000 άτομα τους έχουν ήδη αποκτήσει και είδαν βελτίωση στις φωτογραφίες τους!

 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΕΙΝΑΙ ΟΙ MIRRORLESS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ; – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας δίνω απαντήσεις για ένα θέμα όπου πολλοί έχετε στείλει ερωτήσεις και αφορά τις Mirrorless φωτογραφικές μηχανές!   Επιτέλους ξεκινάμε! Μετά από…

Σχόλια