ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ FLASH ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω ιδέες και τεχνικές ώστε να δημιουργείς δραματικά πορτραίτα σε χρόνο μηδέν!

 

Στον φωτογραφικό κόσμο υπάρχει ο μύθος που λέει πως ένα φλας για να δώσει «σωστά» ή «όμορφα» αποτελέσματα θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με ένα modifier ( softbox, ομπρέλα κλπ ) ώστε το φως να είναι πιο «μαλακό».

Η μαγική λάθος λέξη είναι το «πρέπει». Όχι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ Modifier για να βγάλεις καλές φωτογραφίες. Ναι, τα modifiers είναι εξαιρετικά χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει ΠΑΝΤΑ να τα χρησιμοποιούμε.

Για αυτό λοιπόν στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες φωτογραφίας με φλάς, ώστε να δεις τι μπορείς να πετύχεις και εσύ, σήμερα.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να δημιουργείς εντυπωσιακές κινηματογραφικές φωτογραφίες πορτραίτων!

Enjoy!

 

Έμαθες για το μυστικό μας project;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να μπεις στην λίστα αναμονής! Λιγότερα από 200 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα θα έχεις:

• 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
• 145+ ιδέες φωτογράφισης
• 120+ πρακτικά παραδείγματα
• 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
• Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!
Με εκτίμηση

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια