ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΑ ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τεχνικές, εξοπλισμό και ρυθμίσεις που θα σε βοηθήσουν στο να βγάλεις καταπληκτικές φωτογραφίες με «κακό» καιρό! 

 

Αέρας, κρύο, κύματα, υγρασία.

Τέλεια;

Φυσικά! Για εμάς που φωτογραφίζουμε τουλάχιστον αυτές οι συνθήκες είναι λατρεμένες μίας και μπορούν να μας δώσουν εκπληκτικές φωτογραφίες. Από μεριά μας όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε τις σωστές ρυθμίσεις, φακούς και τεχνικές ώστε να αποτυπώσουμε σωστά αυτά τα φαινόμενα, για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Για αυτό  στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πως έβγαλα επικές φωτογραφίες σε κακό καιρό, με τι φακό και ρυθμίσεις, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις παρόμοιες φωτογραφίες και εσύ, άμεσα!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να βγάζεις επικές λήψεις!

Enjoy!

 
 

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ BLACK ΠΡΟΣΦΟΡΑ -85% είναι σχεδόν SOLD OUT !

Αν θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom, σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα, σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, και σε επιπλέον παροχές, τότε θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα  και να προλάβεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ Black Friday που ήδη είναι σχεδόν SOLD OUT!

Μάθε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έμειναν μόνο 48 πακέτα!

Έχεις απορίες; Κάλεσε μας στα 6940897831 και 6987781017 Δευτέρα έως Σαββατο, 09:30 – 15:00, 18:00 – 20:00

Kάνε κλικ εδώ για να δείς την κοινότητα της Foturion.gr.

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου μια τεχνική που θα αλλάξει τον τρόπο που φωτογραφίζεις!   Θέλεις να δημιουργείς φωτογραφίες που έχουν ξεχωριστό οπτικό…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΡΑΣΗΣ.

Το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για ρυθμίσεις, πρακτικά μυστικά και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες δράσης, δρόμου ή ακόμα…

Σχόλια