ΒΓΑΛΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΡΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πως να βγάζεις καταπληκτικές καλλιτεχνικές φωτογραφίες αξιοποιώντας αργές  ταχύτητες και τον φωτογραφικό εξοπλισμό που ήδη έχεις.

 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, στην Ακαδημία μας υπάρχει μια σειρά μαθημάτων ( 41 παρακαλώ μέχρι τώρα σε αριθμό ) που είναι αποκλειστικά για τα μέλη με απεριόριστη πρόσβαση, και στοχεύει στο να διδάσκει κάθε φορά νέες τεχνικές φωτογράφισης μέσα σε 10-15 λεπτά μόνο!

Ο λόγος; Μα για να βοηθήσουμε όσους και όσες δεν έχουν πολύ χρόνο για εκμάθηση αλλά θέλουν να συνεχίζουν να αναπτύξουν τις φωτογραφικές τους ικανότητες.

Και για σήμερα κάνω διαθέσιμο εντελώς δωρεάν ένα από αυτά!

Έτσι λοιπόν στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα έχεις την δυνατότητα να δεις ένα επεισόδιο από την σειρά “How I Shot It” και να μάθεις πως να αξιοποιείς τις αργές ταχύτητες με δημιουργικό τρόπο ώστε να βγάζεις μοναδικές φωτογραφίες με τον εξοπλισμό σου, όπου και αν βρίσκεσαι!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και θα με θυμηθείς!

 
 

Α και που είσαι: Σύντομα θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες για το ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ με φωτογραφικές συμβουλές 176 σελίδων που θα λύσει κάθε φωτογραφικό σου πρόβλημα και θα σου επιτρέψει να εκμεταλευτείς στο έπακρο τον φωτογραφικό εξοπλισμό που έχεις στα χέρια σου.

Μπες στην VIP λίστα αναμονής για να τον αποκτήσεις με έκπτωση, νωρίτερα από όλους και με μια παροχή που δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα!

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια