ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΒΓΑΛΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου δίνει ιδέες μινιμαλιστικών φωτογραφιών που μπορείς να βγάλεις σήμερα, στο σπίτι σου με απλά αντικείμενα και τον εξοπλισμό που ήδη έχεις.

Ο χειμώνας είναι εδώ και πολλοί προτιμούν την ζεστασιά του σπιτιού τους από το κρύο έξω. Πολλές φορές όμως θεωρούν ότι έτσι περιορίζονται φωτογραφικά αυτή την εποχή. «Τι να φωτογραφίσω στο σπίτι μου» ακούω πολλές φορές να λένε φωτογράφοι.

Η απάντηση μου; Η δημιουργικότητά υπάρχει παντού, ακόμα και στο σπίτι σου!

Απόδειξη οι εξαιρετικά μινιμαλιστικές φωτογραφίες που θα δούμε στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφία οι οποίες ελπίζω να σου δώσουν ιδέες και κίνητρο να φωτογραφίσεις και εσύ μέσα στο σπίτι σου και να μην ξεμείνεις ποτέ από δημιουργικές ιδέες.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και μάθε πως να δημιουργείς καλαίσθητες μινιμαλιστικές φωτογραφίες με απλά αντικείμενα, και τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!
 Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις follow στο Instagram όπου πλέον δημοσιεύουμε αποκλειστικά βίντεο με ιδέες ποζαρίσματος, τεχνικές φωτογράφισης και πολλά άλλα, που δεν θα βρεις εδώ ή στο YouTube! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια