ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ:ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω τεχνικές φωτογράφισης που μπορείς να αξιοποιήσεις ώστε να βγάζεις φανταστικές φωτογραφίες με το κινητό σου!

 

Όλοι πλέον έχουμε ένα κινητό μαζί μας πάντα, που προσφέρει πολλές φωτογραφικές δυνατότητες. Ξέρεις όμως πως να τις αξιοποιείς και να τις εκμεταλλεύεσαι;

Κακά τα ψέματα: το κινητό σήμερα αποτελεί ένα εξαιρετικό φωτογραφικό εργαλείο και μπορεί να ξεκλειδώσει νέους δημιουργικούς δρόμους έκφρασης και αποτύπωσης του κόσμου γύρω μας. Για να το αξιοποίησεις όμως σωστά θα πρέπει να ξέρεις μια σειρά από τεχνικές αλλά και τρόπους φωτογράφισης που θα σου επιτρέψουν να πάρεις τα μέγιστα από την φωτογραφική του κινητού σου.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου πω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ώστε να είσαι σε θέση να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες με το κινητό σου τηλέφωνο, σε κάθε περίσταση!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ξεκλείδωσε νέες δυνατότητες φωτογραφίας με το κινητό σου τηλέφωνο!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

 Με εκτίμηση
Stratos Agiani
 

Ο νέος φωτογραφικός οδηγός σε ψηφιακή μορφή EBOOK φέρνει συμβουλές, ιστορίες και τεχνικές για να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου!

Μπες στην VIP λίστα αναμονής και απέκτησε τον με έκπτωση!

Ο συγκεκριμένος οδηγός απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους φωτογράφους μιας και περιέχει για κάθε παράδειγμα όλες τις τεχνικές πληροφορίες και ρυθμίσεις, καθώς και την εικαστική σκέψη πίσω απο κάθε φωτογραφία.

Μέσα σε 70+ σελίδες θα βρείς παραδείγματα, ρυθμίσεις, οδηγό αγοράς φακών, συμβουλες και ιστορίες που θα σε βοηθήσουν στο να ξεκινήσεις γρήγορα και με επιτυχία την φωτογραφία δρόμου, με τον εξοπλισμό που έχεις.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΕΣ; ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική σύνθεσης που κατά την διάρκεια των λήψεων θα σε βοηθήσουν στο να πάρεις καλύτερα αποτελέσματα!…

Σχόλια