ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΑΚΟΣ KIT 18-55: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani απαντάει στο αιώνιο ερώτημα: μπορεί κάποιος να βγάλει καλές φωτογραφίες με τον ΚΙΤ φακό 18-55, ψύχραιμα και αντικειμενικά.

Το έχεις ακούσει σίγουρα. « Ο ΚΙΤ φακός σου είναι για πέταμα πάρε έναν άλλο». «Δεν μπορείς να βγάλεις καλές φωτογραφίες με ένα ΚΙΤ φακό» και άλλα παρόμοια.

Τελικά τι πραγματικά ισχύει; Ο ΚΙΤ φακός που ήρθε με την φωτογραφική σου μηχανή είναι για πέταμα; Σε έπιασαν κορόιδο ή τελικά όλα αυτά είναι υπερβολές από άτομα που δεν γνωρίζουν;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δώσω μια αντικειμενική και ψύχραιμη απάντηση, που θα σου λύσει την απορία μια για πάντα.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό βίντεο και μάθε αν ο ΚΙΤ φακός σου έχει αξία, τι μπορεί να κάνει, τι όχι, και ποια είναι τα όριά του.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια