ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 5 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ EVF

Τα ηλεκτρονικά οφθαλμοσκόπια ( EVF ) των mιrrοrless προσφέρουν εδώ και καιρό επαναστατικά πλεονεκτήματα έναντι των οπτικών. Εμείς θα σου δείξουμε τα πιο σημαντικά.

Η εμφάνιση των ηλεκτρονικών οφθαλμοσκοπίων άλλαξε άλλαξε και βελτίωσε δραματικά τον τρόπο με τον οποίο βγάζουμε φωτογραφίες, ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχουν γίνει άλματα στην απόδοση και την ευκρίνεια τους.

Πλέον ο φωτογράφος μπορεί να έχει στην διάθεση του ένα πλούτο πληροφοριών και λειτουργιών κατά την διάρκεια μίας φωτογράφισης, απευθείας στο μάτι του, χωρίς να χρειαστεί να πάρει την μηχανή από το πρόσωπο του ή να σταματήσει την φωτογράφιση για να τις αξιοποιήσει.

Αυτά φυσικά είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα ενός EVF. Για αυτό ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου αναλύσει τα 5 πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που έχουν τα EVF.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 5 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ EVF"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X