ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 5 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ EVF

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Τα ηλεκτρονικά οφθαλμοσκόπια ( EVF ) των mιrrοrless προσφέρουν εδώ και καιρό επαναστατικά πλεονεκτήματα έναντι των οπτικών. Εμείς θα σου δείξουμε τα πιο σημαντικά.

Η εμφάνιση των ηλεκτρονικών οφθαλμοσκοπίων άλλαξε άλλαξε και βελτίωσε δραματικά τον τρόπο με τον οποίο βγάζουμε φωτογραφίες, ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχουν γίνει άλματα στην απόδοση και την ευκρίνεια τους.

Πλέον ο φωτογράφος μπορεί να έχει στην διάθεση του ένα πλούτο πληροφοριών και λειτουργιών κατά την διάρκεια μίας φωτογράφισης, απευθείας στο μάτι του, χωρίς να χρειαστεί να πάρει την μηχανή από το πρόσωπο του ή να σταματήσει την φωτογράφιση για να τις αξιοποιήσει.

Αυτά φυσικά είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα ενός EVF. Για αυτό ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου αναλύσει τα 5 πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που έχουν τα EVF.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια