ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΚΡΟ DRONE ΑΠΟ ΤΗΝ DJI ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

H DJI ανακοίνωσε το νέο της drone με το όνομα Spark, που αποτελεί το μικρότερο και πιο ευκολόχρηστο drove της εταιρείας.

Αν και απευθύνεται σε αρχάριους έχει πάρα πολλά τεχνολογικά επιτεύγματα και κόλπα κρυμμένα στο μανίκι του.

Ένα από αυτά είναι το τρόπος ελέγχου του: μπορεί κάποιος να κατεθύνει και να χειριστεί το drone με το … χέρι του και μόνο αν θέλει! Το Drone μπορεί να απογειωθεί από την παλάμη μας και να εκτελέσει μια σειρά από λειτουργίες που βασίζονται αποκλειστικά στις κινήσεις του χεριού μας. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό

Αν όμως θέλουμε περισσότερες λειτουργίες, έλεγχο και δημιουργικότητα το Dji Spark παρέχει και αυτά, μέσα από την ειδική εφαρμογή για το κινητό μας.

Το σώμα αν και μικρό περιέχει ένα σημαντικό αριθμό από σένσορες για σταθερή πτήση και αποφυγή αντικειμένων, κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε μεγαλύτερα και πολύ πιο ακριβά drones. Ο χρόνος πτήσης ανέρχεται στα 16 λεπτά περίπου, και μπορεί να φορτίσει μέσα από θύρα USB, on the go. Επιπλέον η ταχύτητα του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 50 χιλ/ώρα. Η κάμερα του που έχει σταθεροποίηση 2 αξόνων βγάζει φωτογραφίες 12MP και βίντεο ανάλυσης 1080. Το βάρος του είναι 300γρ και το μέγεθος του διπλωμένο δεν ξεπερνάει το κουτί ενός αναψυκτικού!

Το κόστος ανέρχεται στα 500 δολλάρια. Εσύ θα το αγόραζες και αν ναι γιατί; Ενημέρωσε μας αφήνοντας ένα σχόλιο!

 


Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια