ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Ο ΚΙΤ 55-200 ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας επιστρέφει στους ΚΙΤ φακούς και πιο συγκεκριμένα στον 55-200 για να αποδείξει πως μπορείς να βγάλεις καταπληκτικές φωτογραφίες και με αυτόν.

Το μάθημα φωτογραφίας που απαντάει στο ερώτημα αν μπορεί κάποιος να βγάλει αξιόλογες φωτογραφίες με τον ΚΙΤ 18-55 είχε εξαιρετική απήχηση ( αν το έχασες μπορείς να το δεις δωρεάν με ένα κλικ εδώ ) 

Σήμερα ο Stratos Agiani επιστρέψει με ένα ακόμα βίντεο που αφορά τον 55-200mm ΚΙΤ φακό και αναλύει τις τεχνικές και εικαστικές του δυνατότητες μέσα από πρακτικά παραδείγματα. 

 Ο σκοπός; Να σου δώσει έμπνευση και ώθηση στο να τον χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις εντυπωσιακές λήψεις. 

 Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας που είμαστε σίγουροι ότι θα σε καταπλήξει! 

 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ; ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani θα μιλήσει για το κουμπί στην φωτογραφική σου μηχανή που μπορεί να βελτιώσει τις φωτογραφίες σου!  Η…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΠΙΟΥ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΛΗΨΕΙΣ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα σου δείξε πρακτικές τεχνικές σύνθεσης για να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες τοπίου. Η φωτογραφία τοπίου προσφέρει πολλά…

Σχόλια