ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΕΣ; ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική σύνθεσης που κατά την διάρκεια των λήψεων θα σε βοηθήσουν στο να πάρεις καλύτερα αποτελέσματα!

 

Όλοι το έχουμε πάθει: βγάζουμε μια φωτογραφία που στο μυαλό μας ή με τα μάτια μας δείχνει να είναι εντυπωσιακή και όταν την βλέπουμε στην οθόνη κάτι τις λείπει και δεν είναι όπως την φανταζόμασταν.

Επιπλέον μπορεί να έχεις πολλές φωτογραφίες που σε κάνουν να νιώθεις πως κάτι λείπει και δεν σου τραβούν την προσοχή όσο θα έπρεπε.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική σύνθεσης που θα αναβαθμίσει ΑΜΕΣΑ το επίπεδο των φωτογραφιών σου, θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και το καλύτερο; Θα σου ξεκλειδώσουν νέες φωτογραφικές δυνατότητες.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και αξιοποίησε μια τεχνική που θα κάνει τις φωτογραφίες σου αμέσως καλύτερες!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

 

Ο νέος φωτογραφικός οδηγός σε ψηφιακή μορφή EBOOK φέρνει συμβουλές, ιστορίες και τεχνικές για να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου!

Μπες στην VIP λίστα αναμονής και απέκτησε τον με έκπτωση!

Ο συγκεκριμένος οδηγός απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους φωτογράφους μιας και περιέχει για κάθε παράδειγμα όλες τις τεχνικές πληροφορίες και ρυθμίσεις, καθώς και την εικαστική σκέψη πίσω απο κάθε φωτογραφία.

Μέσα σε 70+ σελίδες θα βρείς παραδείγματα, ρυθμίσεις, οδηγό αγοράς φακών, συμβουλες και ιστορίες που θα σε βοηθήσουν στο να ξεκινήσεις γρήγορα και με επιτυχία την φωτογραφία δρόμου, με τον εξοπλισμό που έχεις.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια