ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΡΟΜΟΥ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το πως ρυθμίσω την φωτογραφική μου μηχανή όταν βγαίνω έξω για να δημιουργήσω φωτογραφίες δρόμου.

 

Δρόμος. Χίλιες ιστορίες, χίλιες φωτογραφικές ευκαιρίες. Κάθε φορά που βγαίνω έξω να φωτογραφίσω δεν ξέρω τι με περιμένει, τι θα συναντήσω και τι θα αποτυπώσω με την φωτογραφική μου μηχανή.

Επίσης ξέρω πως δεν έχω κανένα έλεγχο στο τι θα συμβεί. Για αυτό θα  πρέπει να είμαι πάντα έτοιμος ώστε να μπορέσω να αποτυπώσω κάθε στιγμή που θα αποκαλυφθεί μπροστά μου, κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα.

Για να το κάνω αυτό έχω 2 σετ ρυθμίσεων που χρησιμοποιώ ευλαβικά κάθε φορά που βγαίνω έξω για φωτογραφία δρόμου, και με βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπο.

Στο σημερινό λοιπόν δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου πω τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ και θα δείξω και φωτογραφικά παραδείγματα. Θα μάθεις τι προγράμματα, ταχύτητες, διαφράγματα και ISO χρησιμοποιώ για κάθε περίπτωση αλλά και πως αυτά επηρεάζουν όχι μόνο το τεχνικό αλλά και εικαστικό τελικό αποτέλεσμα.

Δες το μάθημα και το και share. Πλιζ! Βοήθα ντε να μας μάθουν και άλλοι! Lets GO!
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 50 αντίτυπα είναι πλέον διαθέσιμα από την 2η έκδοση και πάμε για SOLD OUT ΞΑΝΑ ! Πρόλαβε το δικό σου!

 

 

 

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT της 2ης ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗΣ!

Πρόλαβε το δικό σου κάνοντας κλικ εδώ!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτεςμε διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ιδέες φωτογράφισης
  • 120+πρακτικά παραδείγματα
  • 100ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το πως ρυθμίσω την φωτογραφική μου μηχανή όταν φωτογραφίζω πορτραίτα σε εξωτερικούς χώρους, με φυσικό φωτισμό. Η…

Σχόλια