ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Μάθε πως μπορείς να δώσεις απάντηση στο ερώτημα “Ποιος είναι ο καλύτερος φακός για εμένα” στο νέο μας δωρεάν μάθημα φωτογραφίας.

Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που λαμβάνω αφορά την αγορά φακών: Τι φακό να αγοράσω, τι φακό να επιλέξω, ο φακός Α είναι καλύτερος από τον Φακό Β, να πάρω φακό του κατασκευαστή του σώματος ή τρίτου κατασκευαστή κλπ κλπ.

Αν και είναι δύσκολο να δοθεί μια καθολική απάντηση, μιας και οι ανάγκες του κάθε ένα από εμάς είναι διαφορετικές ( και αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου ) μπορώ να δώσω μία φόρμουλα αλλά και πρακτικές συμβουλές για να ανακαλύψεις εσύ τον επόμενο φακό που χρειάζεσαι και πρέπει να πάρεις.

Δες λοιπόν το νέο μας δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ανακάλυψε ποια πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σου!

Φιλικά

Stratos A.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X