ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Μάθε πως μπορείς να δώσεις απάντηση στο ερώτημα “Ποιος είναι ο καλύτερος φακός για εμένα” στο νέο μας δωρεάν μάθημα φωτογραφίας.

Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που λαμβάνω αφορά την αγορά φακών: Τι φακό να αγοράσω, τι φακό να επιλέξω, ο φακός Α είναι καλύτερος από τον Φακό Β, να πάρω φακό του κατασκευαστή του σώματος ή τρίτου κατασκευαστή κλπ κλπ.

Αν και είναι δύσκολο να δοθεί μια καθολική απάντηση, μιας και οι ανάγκες του κάθε ένα από εμάς είναι διαφορετικές ( και αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου ) μπορώ να δώσω μία φόρμουλα αλλά και πρακτικές συμβουλές για να ανακαλύψεις εσύ τον επόμενο φακό που χρειάζεσαι και πρέπει να πάρεις.

Δες λοιπόν το νέο μας δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ανακάλυψε ποια πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σου!

Φιλικά

Stratos A.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ OLYMPUS E-520 (KIT 2 ΦΑΚΩΝ,14-42 ΚΑΙ 40-150) 10.0 MP ΑΠΟ ΤΟ 2009.ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΦΑΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ, ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΦΑΚΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ) ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥΣ).