ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ: 5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πώς μπορείς να βγάζεις φανταστικές λήψεις χρησιμοποιώντας την προτεραιότητα ταχύτητας και επιπλέον θα σου δώσω πολλές ιδέες και έμπνευση. 

 

Η προτεραιότητα ταχύτητας είναι ένα από τα αγαπημένα μου προγράμματα σε μία φωτογραφική μηχανή. 

Πάντοτε δίνει μοναδικά και απρόβλεπτα αποτελέσματα και για αυτό είναι ίσως το πιο δημιουργικό πρόγραμμα που μπορεί να βρει κάποιος στην φωτογραφική του μηχανή. 

Πολλοί όμως δυσκολεύονται να καταλάβουν πώς λειτουργεί αλλά και πώς μπορούν να το αξιοποιήσουν για να βγάλουν πανέμορφες φωτογραφίες 

Για αυτό το λόγο το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πώς να αξιοποιήσεις την προτεραιότητα ταχύτητας τι ρύθμισες  να χρησιμοποιείς αλλά και τι θέματα να φωτογραφίζεις ούτως ώστε να ξεκλειδώσεις περαιτέρω τη δημιουργικότητά σου. 

 

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ξεκίνα να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες με την προτεραιότητα ταχύτητας σήμερα. 

 
Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα μην ξεχνάς πως έχουμε 75+ μεγάλα μαθήματα φωτογραφίας στην Ακαδημία μας αλλά και Live ζωντανά σεμινάρια κάθε μήνα που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τον εξοπλισμό σου και να μάθεις πώς να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες! 

Ανακάλυψε το πώς με κλικ εδω.

Για αυτούς που θέλουν να πάνε στο επόμενο επίπεδο έχουμε σε προσφορά το μεγάλο μάθημα της Ακαδημίας που είναι αφιερωμένο σε προτεραιότητα ταχύτητας. Το μάθημα αναλύει σε βάθος ρυθμίσεις τεχνικές αλλά και πολλές φωτογραφικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις στο έπακρο τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής. 

Δες την Προσφορά με κλικ εδώ.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Καλημέρα Στράτο,
    Σύντομο και περιεκτικό το μάθημα. Θα ήθελα οι φωτο να παραμένουν περισσότερο στην οθόνη. Επίσης ένα μάθημα για τα φίλτρα είναι καλοδεχούμενο (αν και το θέμα είναι μεγάλο και θα χρειασθούν περισσότερα). Ας είναι για τα φίλτρα ουδ.πυκνότητας (ND)

    Ευχαριστώ
    Αντ. Ασημακόπουλος