ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ;

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για τους φωτογραφικούς κανόνες, πχ κανόνας των τρίτων, leading lines, ορίζοντας κάδρου, ισορροπία κάδρου κλπ.

Μερικοί τους λατρεύουν ενώ άλλοι τους μισούν. Οπως και να έχει όμως οι περισσότεροι νέοι φωτογράφοι όταν ξεκινούν ακολουθούν αυτούς τους κανόνες πιστεύοντας πως θα τους βοηθήσει να βγάλουν καλύτερες φωτογραφίες.

Πολλές φορές όμως οι φωτογράφοι δίνουν υπερβολική σημασία στους κανόνες, με αποτέλεσμα να γίνονται αυτοσκοπός ή εφαρμογή τους, αγνοώντας ταυτόχρονα όλα τα άλλα στοιχεία που μεταμορφώνουν μια απλή εικόνα σε φωτογραφία.

Μήπως τελικά αυτό είναι λάθος και επιπλέον, μήπως οι φωτογραφικοί κανόνες είναι άχρηστοι;

Παρακολούθησε το σημερινό βίντεο για να μάθεις την απάντηση αλλά και μία εναλλακτική χρήση των κανόνων φωτογραφίας που μπορεί τελικά να ξεκλειδώσει την δημιουργικότητα σου!

Όπως πάντα θέλουμε την άποψη σου. Αφησε ένα σχόλιο ώστε να ξεκινήσουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια