ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 3Ο WEBINAR ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Αυτή την Τετάρτη έγινε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Webinar μας με θέμα «Εισαγωγή στην Φωτογραφία Δρόμου». Στο Webinar συμμετείχαν φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα και για περίπου μιάμιση ώρα έμαθαν μυστικά και τεχνικές για το πώς να ξεκινήσουν την φωτογραφία δρόμου.

Ο Stratos Agiani μίλησε για φακούς, σώματα, ρυθμίσεις αλλά και για τεχνικές φωτογράφισης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δρόμο.

Έδειξε παραδείγματα από «κλασσικές» φωτογραφίες δρόμου αλλά και από πιο πειραματικές λήψεις, δίνοντας μία άλλη διάσταση στο συγκεκριμένο φωτογραφικό θέμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο ζωντανό Webinar και μας αφιέρωσαν τον χρόνο τους και την ενέργεια τους!

Κάπου εδώ να πούμε πως ήδη έχουμε ανακοινώσει όλο το πρόγραμμα δωρεάν ζωντανών webinars στην CraftiusPRO μέχρι και τον Απρίλιο το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Έτσι μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να εξασφαλίσετε από τώρα την θέση σας σε αυτά έγκαιρα.

Μέχρι τότε καλές φωτογραφήσεις θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ!

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Δραμοινογνωσία, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στην Βόρεια Ελλάδα αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στην οινική κουλτούρα! Ως…

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Την Τετάρτη 28η Οκτωμβρίου παραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Κλειστό Σεμινάριο Φωτογραφίας Δρόμου στην Θεσσαλονίκη, με τον Βραβευμένο Φωτογράφο Ευστράτιο Αγιάνογλου. Όλοι οι συμμετέχοντες μέσα σε…

Σχόλια