ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΦΑΚΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου πει ποιος είναι ο ιδανικός φακός για να αγοράσεις μαζί με την καινούργια σου φωτογραφική μηχανή όπως πάντα ψύχραιμα, τεκμηριωμένα και αντικειμενικά.

Θέλεις να αγοράσεις μια καινούργια φωτογραφική μηχανή ή θέλεις να κάνεις δώρο μια στο αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά δεν ξέρεις ποιον φακό να επιλέξεις που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου.

Οι επιλογές είναι πολλές και οι προσφορές ακόμα περισσότερες.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας στο οποίο  ο Strato Agiani μιλάει για τους φακούς που πρέπει να έχει υπόψιν σου όταν αγοράζεις μια καινούργια φωτογραφική μηχανή καθώς και για πια χρήση είναι ιδανικός ο κάθε ένας από αυτούς.
 Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις follow στο Instagram όπου πλέον δημοσιεύουμε αποκλειστικά βίντεο με ιδέες ποζαρίσματος, τεχνικές φωτογράφισης και πολλά άλλα, που δεν θα βρεις εδώ ή στο YouTube! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια