ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WHITE BALANCE

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αν αναρωτιέσαι τι στο καλό είναι το White Balance, πως στο καλό λειτουργεί και πως να το χρησιμοποιείς σωστά στην φωτογραφική σου μηχανή τότε είσαι στο σωστό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας!

White Balance: η “περίεργη” αυτή λειτουργία που καθορίζει το αν τα χρώματα σε μια φωτογραφία θα αποτυπωθούν σωστά ή λάθος.

Μία λειτουργία που κρύβει πολλά μυστήρια αλλά και φοβερές δημιουργικές δυνατότητες, αλλά γεννάει και πολλές απορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί.

Για αυτό ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα σου δείξει όχι μόνο το πώς λειτουργεί το White Balance αλλά και το πώς να επιλέγεις την σωστή ρύθμιση στην φωτογραφική σου μηχανή, κάθε φορά, με ένα πρακτικό κανόνα!

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο Youtube, καθώς και να κάνεις εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια